You are currently viewing Utleie med Channel Manager

Utleie med Channel Manager

  • Post author:
  • Post category:Utleie

Driver du med korttidsutleie? Kanskje har du prøvd noen automatiseringsverktøy, eller andre «channel managere»? Det er mye å velge imellom, vi har funnet vår plattform så her følger vårt forslag.

Sammen med min kone, Agnethe, driver jeg med utleie av ferieboliger. Selv tilbyr vi to hytter på Voss, et townhouse i Spania og til tider vårt eget hjem til utleie. Les eventuelt mer om disse stedene her:

casaagnethe.eu, casaalise.eu, vossrental.no og sansel.no.

Korttidsutleie

Utleie er en spennende forretning, men også krevende i form av vedlikeholdsarbeid og ikke minst administrasjon av bookinger. Som regel ønsker man å benytte flere plattformer for booking, slik som Airbnb, Booking.com, VRBO med flere for å ha mest mulig inntjeningspotensial. En av tingene som er tidkrevende for deg og ikke minst risikabelt, når det gjelder å få misfornøyde gjester er «dobbelbookinger». Dersom du skal drive effektivt med korttidsutleie er det essensielt å forhindre nettopp dette.

 

IGMS

Vi har prøvd ut en rekke channel managere. Googler du dette, finner du et hav av alternativer, og uendelig mange forslag og tips. Dersom du er som oss og vil ha noe som er enkelt å bruke, men likevel kraftig, vil vi sterkt anbefale at du tar en nærmere titt på IGMS.

Booking kalender

Ved å benytte lenken fra vår side mottar du 30 dollar i kreditt og du kan teste ut løsningen helt gratis. I vår gratisperiode fant vi ut hvordan systemet fungerer og ikke minst hvor mye det forenkler den administrative delen av utleievirksomheten. De viktigste IGMS funksjonene hos vi bruker er:

Rett og slett en utrolig enkel, men likevel funksjonsrik channel manager som vil passe de fleste sitt behov.

Noen av funksjonene

  • Channel Manager – (synkroniser kalendere mellom booking plattformer)
  • Gjestekommunikasjon – (alle meldinger uavhengig av plattform fra ett sted)
  • Automatiserte meldinger til gjester (for eksempel velkomst og innsjekkingsinstrukser)
  • Direktebooking plattform – (Legg inn egne bookinger og kommuniser med gjest fra plattformen)
  • Betalingsplattform via gratis konto hos Stripe
  • Egen portal for eventuelle rengjørere eller andre arbeidere i din bedrift
  • Mobilapp
Automatisering av meldinger

 

Dersom du enten har forsøkt flere verktøy, eller finner det vanskelig å stole på dem du leser om, anbefaler vi at du bruker samme program som oss.

Av de mange verktøyene vi har prøvd så er det ingen tvil om hvilke channel manager vi anbefaler. Benytt lenken her så starter du med 30 dollar i fortjeneste allerede ved opptegning.

Trykk på logo, for å tjene $30 ved tegning